Nothing works in 17.09rc3 on login

Here we help to answer any technical questions you may have
Forum rules
Read the community rules here. Search before posting. If your question has been solved, please add [SOLVED] in the title of your topic.
User avatar
asd
Registered user
Registered user
Posts: 22
Joined: Sun Oct 15, 2017 5:53 am

Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by asd » Sun Oct 15, 2017 5:58 am

After installation from usb stick i rebooted and see workspace (jwm start button, 1 2 3 4, time), and i can not start terminal, browser, nothing works except exit, then it goes to login screen, if i logged in as root - all just fine - i see workspace (start, locations, leave, time) and can start terminal sakura, browser pale moon

User avatar
Holmes
Founder
Founder
Posts: 206
Joined: Mon Apr 03, 2017 6:46 pm
Location: Brasil
Contact:

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by Holmes » Sun Oct 15, 2017 6:11 pm

@asd
welcome!

strange this!
did you check the iso numbering?

tested the Kibojoe in live mode? if yes, did it work?
in live mode, always push the option: Start live from cd/dvd/iso: Kibojoe.x86_64.jwm.

download iso again and check the numbering and then choose the above option (Start live from cd/dvd/iso: Kibojoe.x86_64.jwm).

vlw fwi, Holmes :)
Image

Kibojoe Linux
Minimal, Fast and Elegant!

User avatar
overlock
Moderator
Moderator
Posts: 28
Joined: Sat Jul 15, 2017 11:41 am

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by overlock » Sun Oct 15, 2017 7:33 pm

Hmm, I had a problem like this, I mentioned to you Holmes, I solved the following, I reinstalled the system but with the non-free drivers in the option of livedvd, now I have not had any problem, it's perfect my kibojoe.
Manjaro | Kibojoe Linux User # 480186

User avatar
asd
Registered user
Registered user
Posts: 22
Joined: Sun Oct 15, 2017 5:53 am

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by asd » Sun Oct 15, 2017 7:52 pm

>did you check the iso numbering?
no

>tested the Kibojoe in live mode? if yes, did it work?
only select install kibojoe, select russian language, english keyboard layout, created partition table, install

User avatar
Holmes
Founder
Founder
Posts: 206
Joined: Mon Apr 03, 2017 6:46 pm
Location: Brasil
Contact:

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by Holmes » Sun Oct 15, 2017 8:01 pm

@asd
try to do what the overlock said! first of all check the numbering.

vlw fwi, Holmes :)
Image

Kibojoe Linux
Minimal, Fast and Elegant!

User avatar
Holmes
Founder
Founder
Posts: 206
Joined: Mon Apr 03, 2017 6:46 pm
Location: Brasil
Contact:

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by Holmes » Sun Oct 15, 2017 8:03 pm

overlock wrote:
Sun Oct 15, 2017 7:33 pm
Hmm, I had a problem like this, I mentioned to you Holmes, I solved the following, I reinstalled the system but with the non-free drivers in the option of livedvd, now I have not had any problem, it's perfect my kibojoe.
@overlock
i find it strange this and have no idea what it is.

vlw fwi, Holmes :)
Image

Kibojoe Linux
Minimal, Fast and Elegant!

User avatar
overlock
Moderator
Moderator
Posts: 28
Joined: Sat Jul 15, 2017 11:41 am

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by overlock » Tue Oct 17, 2017 11:20 am

Hmmm, I think Holmes, the system has to run on all kinds of hardware and sometimes this kind of thing happens, the good thing is that I figured out how to get around this type of case, I do not know if it's momentary or permanent but so far it's 100% functional .
Manjaro | Kibojoe Linux User # 480186

User avatar
asd
Registered user
Registered user
Posts: 22
Joined: Sun Oct 15, 2017 5:53 am

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by asd » Wed Oct 18, 2017 7:53 pm

I installed 17.04, it worked, i installed apache+php+mysql, i updated (menu item "1 Update System"), after reboot system not booted

Image

User avatar
asd
Registered user
Registered user
Posts: 22
Joined: Sun Oct 15, 2017 5:53 am

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by asd » Wed Oct 18, 2017 8:47 pm

Today i installed 17.04, updated (menu item "1 Update System, 12 Fix keys, 3 Optimize mirrors"), after reboot system works (rc4)

User avatar
Holmes
Founder
Founder
Posts: 206
Joined: Mon Apr 03, 2017 6:46 pm
Location: Brasil
Contact:

Re: Nothing works in 17.09rc3 on login

Post by Holmes » Wed Oct 18, 2017 11:54 pm

@asd
kernel panic, see link

https://forum.manjaro.org/search?q=kernel%20panic

vlw fwi, Holmes :)
Image

Kibojoe Linux
Minimal, Fast and Elegant!

Post Reply